четвер, 15 березня 2018 р.

Епізодичний семінар-практикум музичних керівників та інструкторів з фізичної культури

15.03.2018 року на базі Малиницького ДНЗ «Веселка» відбувся епізодичний семінар-практикум музичних керівників та інструкторів з фізичної культури з проблеми «Співпраця інструктора з фізкультури та музичного керівника у вихованні та навчанні дошкільнят».


Кирилюк Г.В., завідувач ДНЗ ознайомила присутніх із експрес-портретом закладу: «Використання здоров’язберігаючих технологій в організації освітньо-виховного процесу в ЗДО за БКДО та програмою «Впевнений старт»».
Доповідачі довели, що ігрова діяльність дітей на музичних заняттях є ключем до гармонійного розвитку дитини (Богач О. М., музкерівник Богданівецького ДНЗ) та розкрили роль вихователя на музичному занятті та занятті з фізичного розвитку (Пужлякова Л. Д., музкерівник Давидковецького/Пироговецького ДНЗ; Редик А. І., інструктор з фізкультури Богданівецького ДНЗ); роль музики на спортивних заходах з дітьми дошкільного віку (Крищук О. Є., музкерівник Олешинського ДНЗ).
У практичні частині переглянуто інтегроване заняття «Подорож в Країну Музики» (Яцишена О. П., інструктор з фізичного виховання; Заграйчук  О.  І., музичний керівник), фрагмента заняття гуртка   з фітбол гімнастики «Веселі стрибунці» з дітьми молодшого дошкільного віку(Сліпокурова О. А., вихователь різновікової групи) та усі присутні стали учасниками майстер-класу по виготовленню ляльки «Кубишки -Травниці».

Немає коментарів:

Дописати коментар